Hl.strana - Maturitní otázky - Referáty (Moje referáty) - Plesy (Tipy,Firmy) - Vysoké školy - Kurzy - !SHOP!

Vánoční úklid (popis)

Info - Tisknout - Poslat(@) - Uložit->Moje referáty - Přidat referát

Kdo bude vítěz letos?  NOMINUJTE - stránky v kategoriích:
Nejlepší: Tablo - Školní časopis na webu - Školní webové stránky - Třídní stránky - Profesorské stránky

Vánoční úklid patří k nejoblíbenějším úklidům všech lidí, neboť nás přitom doprovází vánoční nálada.Je to úklid celého bytu od mytí oken až po ten nejmenší kousek smítka pod postelí.

U nás doma uklízíme nejčastěji o víkendech.Začínáme mytím oken což je velice nepříjemné, neboť venku se to teplem moc nehemží.Pěkně okno vyleštíme, pověsíme ty nejhezčí záclony a nalepíme různé vánoční motivy napříkladsvíticí hvězdu, blikačky a sněhuláka.Ze skříněk a poliček vyndáme věci, které máme v pokoji.Otřeme je od prachu a vrátíme na své místo , které jsme také otřeli.Od pracu se musí otřít snad všechno .Neznám ve svém pokojíku věc na kterou se prach nelepí.Nesmím také zapomenout na oblíbené luxování a na to jak moji sourozenci i rodiče pořád předávají věci jednou sem a podruhé tam, ale pořad to není ono.

Pak když přijde večer Štědrého dne, na stůl se dá salát s rybou a vesele se vychutnává všechna ta námahakterou jsme vložili do toho velkého úklidu. Jednu věc nemám na vánoční večeři ráda a to že já jsem vždy s jídlem první a ostatním to trvá nejmíň hodinu a také to, že musíme po večeři uklidit a umýt nádobí.

PŘIDEJTE SVŮJ REFERÁT